perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kesäkuun viimeinen päivä

Kesäkuun viimeistä viedään.. Käytiin koirien kanssa lenkki jo aamutuimaan, koska mun on mentävä kohta kampaajalle, eikä sen jälkeen oikeen voi enää hikoilla. Iltapäivällä suuntaan siis enon häihin Hauholle! Otettiin lenkille kamera mukaan ja tuli muutama ihan mukava poseerauskuva koirista :) Ei sitä aina edes tajua, kuinka hienolla paikalla asutaan. Järvimaisemat ja mahtavat lenkkimaastot ihan vieressä!

Poseerausta ensin takaa...

..ja sitten edestä.

Kesäkuuhun on mahtunut Rian osalta tokon treenausta! Ollaan edistytty tosi paljon ja ollaan kohta valmiita kisaamaan! Paikkamakuu sujuu jo todella hyvin, Ria on siinä hyvin rentona. Heinäkuussa lisätään koko ajan erilaista häiriötä mukaan! Sisällä olen ottanut sellaista, että laitan Rian makaamaan ja menen vähän matkan päähän hyppimään ja heiluttelemaan lelua. Pysyy!! :) Täytyy vähitellen siirtää tuo toiminta ulos kentälle! Luoksepäästävyyden kanssa ei ole ongelmaa Rian kohdalla. Ria kun ei hirveästi vieraista ihmisistä piittaa.. Kytkettynä seuraamista ei olla  paljoa otettu, mutta uskon sen menevän siinä missä vapaanakin. Välillä poikitetaan ja painetaan ja välillä mennään todella hyvin. Tätä ehtii vielä hioa :) Jäävät liikkeet on hallussa! Välillä Ria kuitenkin sekoittaa seisominen maahanmenoon, mutta eiköhän se opi ne kunnolla toisistaan erottamaan. Luoksetulo sujuu! En ole ottanut juurikaan edestä vielä sivulle tuloa, mutta osaahan tuo nyt sivulle tulla :) Hypyn kanssa ollaan edistytty huimaa vauhtia!! Täytyy nyt painottaa sitä hypyn jälkeen nopeaa kääntymistä ja seisomista :) Jos hyvin käy, ollaan elokuun alussa jo ekoissa kisoissa!! :)
Agilityesteetkin on tullut tutummiksi. Ria pystyy jo suorittamaan pientä rataa ja ollaan harjoiteltu ohjauskuvioita. Toivon hartaasti että päästään seuraavalle kurssille!!
Hakuhommatkin aloitettiin kunnolla, tosin kesäkuu on ollut mun töiden kannalta huono, ettei oikeen olla päästy ohjattuihin treeneihin.. :/

Fero on jaksellut todella hyvin!! Polvi ei ole vaivannut ja pappa juoksee metsässä kuin nuoret koirat konsanaan!! Fero on päässyt treeneissä välillä vähän tokoilemaan ja on se agilityhallissakin päässyt juoksemaan. Heinäkuussa voisi käyttää Feron taas hierojalla ja täytyy uida paljon! :)

1 kommentti:

  1. Tää näyttää, että olis kirjotettu eilen.. Pisti vaa merkille ku otsikko oli oikee et viimonen päivä :D

    VastaaPoista