tiistai 12. kesäkuuta 2012

Agilityhallilla

Ilmoitin Rian P-HAU:n seuraavalle agilitykurssille! Ei vaan ole varmaa päästäänkö mukaan. Jännittää! Olis niin kivaa päästä ohjattuihin agilitytreeneihin, niin voisi edistyäkin. Itse ei ikinä keksi mitä ja miten pitäis treenata.. Tänään lähdettiin käymään vähän hallilla. Olin piirtänyt paperille pari radan pätkää, joilla voisi harjoitella ohjaamista.. Hallissa oli kuitenkin valmiina jo joitain esteitä, joten hyödynnettiinkin niitä. Eli ei tullut taaskaan tehtyä mitään järin loogista.. Hyvin Ria kuitenkin teki :) A-esteenkin se muisti!! Otin pari hyppyä, putken ja siihen perään vielä A-este! Kontaktitkin tuli napattua, eikä Ria loikkinut miten sattuu.. Sitten kokeiltiin pussia, hyvin meni vaikkei tunnelin päässä näkynytkään valoa.  Fero oli mukana ja teki innoissaan siinä samalla omia radanpätkiä ja kuvioita :D

Vaikka Ria oli ihan läähpuuh agilitytouhun jälkeen, teki mieli tehä vielä vähän tokojuttuja. Tomi liikkuroi seuraamispätkän. Kontakti vähän karkaili ja muutenkin melko löysää menoa. Omaa syytä kun piti ahnehtia ja pyytää noin pitkää pätkää kuumana päivänä agilityn jälkeen :D Otin sitten vielä pari liikkeestä seisomista ja tajusin etten ole vielä siinä liikkeessä palannut koiran viereen :D Riahan karkasi/kääntyi heti kun tulin sen viereen. Itse turhauduin ja Riahan karkasi kahta kauheemmin... Tein helpon pysähdyksen ja palkkasin ja jätin sen siihen. Toko hyppyäkin kokeiltiin pitkästä aikaa. Ria vaatii esteen toiselle puolelle palkan, jotta ymmärtää hypätä ilman käsiliikettä.

Huomenna ajateltiin taas ajella hallille, mutta jättää agilitykuviot väliin ja tehdä pelkkää tokoa! Suunnittelen valmiiksi mitä kaikkea tehdään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti