tiistai 19. kesäkuuta 2012

Sadepäivän treenit ja surua..

Eilen ostin häkin tuonne auton peräkonttiin! Se on tilava yhden koiran häkki, joten loistava Rian treenireissuille!! Se on helppo ja kevyt siirtää pois, jos tarvii pidemmälle lähteä molempien koirien kanssa. Eilen tehtiin pikkuinen koeajo niin että laitettiin molemmat koirat sinne. Fero pääsi jopa makaamaan niin että Ria istui vieressä :)

Tänään lähdettiin Elinan kanssa kentälle treenaamaan. Ensin Elina teki Lime-holskun kanssa ja sitten oli Rian vuoro. Elina liikkuroi meille seuraamispätkän. Ria oli hieman liian korkeassa vireessä! Jouduin melkein potkimaan sitä kun se oli liian liki ja sitten toisaalta se pälyili välillä Elinaa.. Tein itse ilman liikkuria sitten käännöksiä ja pientä pätkää ja palkkasin onnistuneesta suorituksesta. Hyvin se sitten lopulta meni. Liikkeestä maahanmeno ja seisominen meni kympin arvoisesti :) Luoksetulossa Ria tuli mun eteen makaamaan..... Tiedä sitten mistä moinen päähänpisto :D Tokohyppyä kokeiltiin ja se sujui paremmin kuin viime kerralla!!
Kun taas oli meidän vuoro, otettiin luoksepäästävyyttä. Ria ei ollut moksiskaan kun Elina kävi taputtamassa sen päätä! Sitten tehtiin niiin että Elina tuli Rian eteen ja meni kyykkyyn. Ria vissiin yritti suukkoa moiskauttaa, muttei hypännyt päälle tai ruvennut riehumaan :)
Seuraavaksi paikkamakuu. Ria oli skarppina ja pysyi hyvin. Sitten lisättiin vähän häiriötä. Elina veteli narupalloa remmin pesässä Rian edestä muutaman kerran. Ria oli vähän levoton ja piippasi, muttei noussut!! Täytyy ruveta tekemään nyt useasti erilaisia häiriöitä sille :)

Lopuksi Ria pääsi Tykin kanssa leikkimään. Hyvät painit oli! Sitten Ria meni vesikupilleen juomaan. Tyki suuntasi samalle kupille ja sen että ehdin sanoa ettei kannata mennä niin jo oli tappelu käynnissä.... Saatiin helposti koirat eroon toisistaan ja säästyttiin vammoilta.

Elina tuli lopuksi vielä katsomaan uusia rottavauvoja ja hiirenpoikasia. Hillevin kasvattaja kun on :) Yhdellä hiirivauvalla oli jo silmät auki!! :D Elinakin totesi, että kaksihan niistä vain on tyttöjä. Eipä ole mulla vaikea valinta mitkä jätän kotiin :) Nyt vaan pitäisi keksiä, minne sijoitellaan poikahiirulaiset..

Ja niin, ne suru-uutiset. Muru-rotalle palasi rohinat ja muut lääkekuurista huolimatta. Jonkun aikaa se näytti jo hyvältä, ei kuulunut mitään ääniä ja Muru oli reipas. Eilen illalla huomasin että hirveä rohina on palannut vieläkin voimakkaampana kuin mitä se oli. Oli siis tehtävä raskas päätös ja antaa se Elinan matkaan :( Itkuhan siinä pääsi. Samalla päätin, että Metku-rotta saa lähteä samalla kyydillä. Siitä kun on tullut ihan arvaamaton ja jopa aggressiivinen. Voin melkeen sanoa, että pelkäsin sitä. Se kiljui/rääkyi kun sitä otti syliin. Se saattoi "puolustaa" itseään kädeltä tassuilla ja melkein jo hampaillakin! Ei tuollaista ole kiva katsella :/ Nyt jäi siis enään mummot Maisa ja Miisa ja uudet tulokkaat Helle ja Hilja. Elina kertoi, että aikoo astuttaa buff-neitinsä, jollaista olen jo pitkään halunnut! Maisa kun ei oikeen ole enää mikään edustava buff, tai ei oikeastaan ole ikinä ollutkaan :D Sanoin Elinalle, että mulle tulevan buff tyttösen on parasta olla sitten yhtä mukava ja ihana kuin mitä Muru oli, vaikkei buff ollutkaan.. Miksi niille parhaille pitää tulla typeriä tauteja ja vikoja... :/ No, olihan Muru jo puolitoista vuotta.

1 kommentti:

  1. Voi, Riapa on taitava ! (: Nyt äkkiä kuvaa siitä silmät avanneesta hiirivauvasta (:
    Voihan Muru :(

    VastaaPoista