maanantai 4. kesäkuuta 2012

Hakutreenit

Torstaina oli Rian hakutreenit ja Tomikin tuli mukaan maalimieheksi. Tomi tykkäsi ja lupasi lähteä toistekkin!! Ja varmasti nyt suostuu lähtemään useimmin metsään ihan omalla porukalla ;)
Ria rynni paikalle intopinkeänä! "Ilmoittauduttiin" ja ensimmäiset maalimiehet lähti piiloihinsa. Innostin (vaikka Riaa ei hirveästi tarvitsisi) Riaa "UKKO MENEE"....... Toinen lähti siis oikealle ja toinen vasemmalle. Lähdettiin Rian kanssa sitten pois ja tultiin heti takaisin. Lähetin Rian ensimmäiselle ukolle. Juoksi täysillä ja ilmaisi loistavasti!! Toiselle ukolle kun lähetin, Ria oli vähän pihalla.. Odotin kuitenkin hetken ja sitten se ampaisi matkaan. Kiersi kuitenkin jostain ja tuli takaisin. Otin Rian haltuun, maalimies taputti käsiä ja lähetin Rian uudestaan. Sitten löysi ja ilmaisi hyvin :) Seuraava ukko menikin umpipiiloon! Luukku jäi kuitenkin auki. Ria löysi ja ilmaisi hyvin :) Lopuksi Ria sai vielä leikkiä patukkaleikkiä maalimiehen kanssa ja kantaa palkan autolle ;) Kun kaikki koirat olivat tehneet hommansa, Ria pääsi taas juoksemaan Patun kanssa :)

Ria on ymmärtänyt nyt uimisen hauskuuden. Nähtiin eilen illalla Heidi ja Särmä rannalla. Fero ja Ria uivat kuin hullut, ne rynni järveen niin että kävivät välillä ihan uppelluksissa.. Jaksoivat hakea vesilelua vaikka kuinka kauan!!

Tänään käytiin Rian kanssa Orimattilassa moikkaamassa Hennaa ja Kiraa. Tehtiin reilun tunnin remmilenkki :) Kivaa että tuli taas t-paitakelit ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti