keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Tokojuttuja

Pikapäivitys tämän päivän tokotuokiosta. Harjoiteltiin liikkeestä seisomista tai lähinnä sitä, että palaan koiran viereen. Palkkasin sitä ruualla useassa kohtaa ja kehuin ja toistin seis-käskyä. Tämä toimi :) En vaatinut loppuun enää perusasentoa, ettei sitten "karkaa" istumaan.
Harjoiteltiin myös tokohyppyä. Namipalkka esteen toisella puolella ei toiminut, Ria kyllä oli lähtevinään, mutta tuli sitten äkkiä takasin.. En siis kädellä edes näyttänyt.. Kokeilin lelupalkalla, ei sekään auttanut. Sitten tehtiin liike vaan helpoksi, että heitin lelun ja päästin koiran perään ja annoin käskyn kun hyppäsi. Tehtiin muutama tälläinen helppo suoritus ja lopetettiin siihen.
Lopuksi otettiin kolmen minuutin paikallamakuu!! :D Ria oli rauhallinen eikä meinannutkaan nousta :)

Fero hengaili taas mukana ja kun yritin sen kanssa tehdä niin sitä ei kiinnostanut pätkääkään. Käytiin vielä treenin päätteeksi uittamassa koirat. Ria on kyllä semmoinen himouimari että!! :D Ui melkeimpä kovempaa kun Melli-labbis, tai ainakin se näyttää siltä ;) Kunhan nyt ilman vielä vähän lämpenisi, menen itsekin pulahtamaan!!

Eilen kurkistin hiirten pesään. Hiirivauvat olivat kasvaneet hurjasti kahdessa päivässä!! Ne vipelsivät hirveää kyytiä, vaikkeivat kuitenkaan pesästä lähteneet. Täytyy tänään tai viimeistään huomenna ottaa niistä kuvia!!

3 kommenttia:

  1. Mellin ja Rian pitää päästä yhdessä uimaan (: Ja Mellillä ikä vaikuttaa hitauteen ;D

    VastaaPoista
  2. Meiän pitää joskus käydä uittaa koiria samaa aikaa, jos Lime sais otettuu vähän mallia Riasta tohon sen polskimisee ja jos se vaikka uskaltas vähän reippaammin mennä syvemmällekin :D

    Kerro mulle miten oot saanu Rian pysyy paikkamakuussa 3min? :D Lime pysyy siinä paria sekunttia pidempää ainoostaa jos oon nakannu ruokakipon sen taakke ja se odottaa vapautusta. Muulloin se menettää mielenkiintonsa koko hommaa parissa sekunnissa tai nousee omia aikojaa tai kun lähestyn sitä tai jos oon kehunut sitä.. :D Ollaan toki yritetty niin et ensin noita lyhkäsiä ja siitä sitten pikku hiljaa pidempiä, mutta heti ku toi koira hoksaa sen et se joutuiski oottaa pidempää, ni sit ei taas kiinnosta mikää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy joo mennä porukalla uimaan, otetaan Melli-mummokin mukaan :)

      Täytyy vaan tehä semmosia treenejä mitkä onnistuu :D Mennään joskus yhdessä treenaamaan nii voin antaa paremmin vinkkejä ku nään miten se koira tekee :D

      Poista