perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kentällä jälleen

Tänään saatiin kentälle seuraksi Heidi. Rian kanssa harjoiteltiin vaikka mitä! Pieniä käännöksiä ja hyvän käännöksen jälkeen nopea palkka. Huomasin, että Riaa on käännöksissä turha namilla houkutella, ei sitä namit kiinnosta vaan tarjoaa kontaktia koko ajan. Hyvä näin :) Hyppy harjoitukset meni superisti! Ria lähtee mielellään hypylle ja kääntyy siellä nopeasti. Tein myös niin, että ohjasin sen esteen yli ja palkkasin heti kun oli kääntynyt ja kehuin siitä seisomisasennosta.
Tehtiin molemmat jäävät liikkeet niin että Heidi käskytti. Hyvin meni, reagoi heti ja oikealla liikkeellä käskyn kuultuaan!! Seuraaminen niiden yhteydessä tosin oli aikamoista painamista ja poikittamista....
Rialla on ollut tapana ruveta vinkumaan kun jätän sen istumaan ja kävelen tarpeeksi kauas pois. Tehtiin nyt sellaista harjoitusta, että jätin sen istumaan ja kävelin jonkun verran eteenpäin ja palasin palkkaamaan. Oli koko ajan hiljaa, vaikka Heidi sanoi että näytti hieman hermostuneelta kun rupesin menemään tarpeeksi kauas.
Paikkamakuu harjoitukseen otettiin häiriöksi juokseva ihminen :D Heidi siis kirmaili ympäriinsä Rian maatessa paikallaan. Heidi juoksi jopa mun ja Rian välistä. Aina kun Ria katsoi mua, menin palkkaamaan. Ei vinkunut yhtään ja pysyi tosi hyvin paikallaan, eikä vaihdellut asentoa!! Seurasi kyllä katsellaan missä Heidi meni, mutta malttoi kuitenkin katsoa myös mua! :)

Käytiin nopeasti myös hallissa tekemässä pari kertaa kepit. Oikea puoli sujuu todella hyvin, voin liikkua keppien vieressä naama menosuuntaan, mutta vasen puoli on vaikea. Oma ohjaus menee ihan huonosti! Ria on sen verran nopea kuitenkin, etten pysy perässä ja ohjaan miten sattuu!! Yritin ohjata myös Särmää vasemmalta puolelta, se oli vielä nopeampi kuin Ria :D Kai sieltä pari onnistunutta pätkää tuli, vaikka olikin aikamoista sähellystä!! Oikealta puolelta Särmä meneekin tosi hyvin, ihan selviää kepit loppuun ilman ohjausta!

Pari iltaa sitten Ria malttoi leikkiä omia leikkejään, vaikka Tomi meni sitä ihan viereen kuvaamaan :) Hassun näköinen otus..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti