maanantai 25. kesäkuuta 2012

Hallilla

Juhannuspäivänä oltiin reippaita ja lähdettiin aamunavetan jälkeen käymään hallilla. Mukaan tulivat myös Heidi ja Marko koirineen. Rakennettiin mun piirrustusten mukaan jonkinlainen pieni radanpätkä. Rialla vauhtia riitti!! Se osaa kyllä hyvin jo hakea esteille, eikä roiku kädessä, mutta on niin paljon nopeampi kuin Fero, että en oikeen osaa sitä ohjata :D Omassa liikkumisessa on siis paljon harjoiteltavaa, että alkaa sujua! Sylikäännöstä ruvettiin vähän hajoittelemaan, täytyy ottaa sitä ensin herkun avulla ilman esteitä. Ferokin pääsi vähän koittamaan ja oli taitava :)

Sitten otettiin vähän hakuhommia ulkona kun oli maalimiehiä. Marko ja Tomi lähtivät melkein yhtäaikaa Rialle piiloon. Ria ei välittänyt Markon menemisestä juuri ollenkaan ja itki Tomin perään. Lähetin Rian ensin Markolle, mutta ei oikeen halunnut lähteä. Lopulta lähti ja löysikin, muttei ilmaissut.. Marko pyysi haukkumaan ja haukkui.. Sitten lähetys Tomin piiloon ja hyvin meni! Heidi lähti vielä erikseen piiloon ja Ria lähti reippaasti etsimään. Ei kuulemma heti haukkunut vaan mietti tovin. Fero pääsi kokeilemaan myös! Heidi juoksi piiloon ja lähetin Feron perään. Ferolla oli hauskaa :)
Olin myös piilossa Särmälle ja Sirolle. Särmä tuli haukkumaan ihan korvaan kiinni ja Siro tuli pusuttelemaan. Hassu tyttö :)

Lopuksi Fero pääsi poseeraamaan.

Onnellinen Fero <3

Hymyt herkässä hyvän treenin jälkeen :)


Hienot pojat siinä poseeraa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti