keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Taas treenataan

Lähdettiin koko porukka autolla treenikentälle. Jätettiin auto parkkiin ja lähdettiin kiertämään jonkunlainen lenkki. Molemmat koirat saivat viipottaa koko ajan irti ja kyllä vauhtia riitti! Kamerakin sattui mukaan ja pitkästä aikaa siis voin laittaa tänne koirakuvia! :D

Ehdoton ykkösleikki.. Tai ehkä uinnin jälkeen ;)

Olisivat pärjänneet lenkillä ilman meitäkin. Fero tietää aina minne ollaan menossa.

Kentällä otin Rian kanssa seuraamispätkää. Meni paljon paremmin kuin eilen, ehkä sillä oli eilen paljon enemmän virtaa niin oli liian korkeassa vireessä. Pyysin Tomia huutelmaan käännöksiä vasemmalle, tehtiin siis jonkinsortin neliötä. Vasemmalle käännös on itselleni hankala, jos se tulee yllättäen. Itse kun voin suunnitella reittini ja valmistella käännöstä niin askeleet menevät hyvin. Nyt kaikki käännökset sujui hyvin, oma askellus oli kunnossa, joten koira pysyi mukana :)

Hyvin menee!

Onnistunut vasemmalle käännös ja mairea hymy :)

Ja sitten se pahainen hyppyeste.. Tulihan siinä taas alkuun tökkimistä, mutta enemmän onnistuneita suorituksia!! Ria jopa hyppäsi ilman käsimerkkiä niin että palkka oli mulla kädessä! :) Ensi kerralla ajattelin siirtää esteen johonkin ihan muualle ja tehdä vaan superkivoja vauhdikkaita hyppyjä siinä :) 

Ilme kohdillaan

Tässä mulla on palkka kädessä ja Ria hyppää hyvin. Huomaa, että se rupeaa jo kääntymään muhun päin hypyn jälkeen, vaikkei sitä seisomista olla siihen vielä edes otettu.

Tomi kuvasi liikkeestä maahanmenon. Se meni onneksi heti super hyvin!! Tomi oli vaan vähän turhan innokas kuvailija kun loppuun tuli meikäläisen hihkumiset.........


Lopuksi kurkkasin agilityhalliin ja siellä sattui olemaan "pikkupuomi" kasattuna. Otettiin Rian kanssa muutaman kerran se ja meni todella hyvin! Vaikka mulla oli nyrkit täynnä herkkuja, Ria keskittyi siihen mitä tekee. Huomiseksi voisin suunnitella agilitytreenit.. Kontakteja ja jonkinmoista hyppykiemurtelua.. :) 



1 kommentti:

  1. Hienoja kuvia! Ja hyvä Ria, kyllä se hyppykin siitä alkaa luonnistumaan, kun muutkin liikkeet jo sujuu :)

    VastaaPoista