torstai 7. kesäkuuta 2012

Treeniä treeniä

Toissa iltana otin purkkiin kalkkunan jauhelihaa ja lähdin Rian kanssa ulos. Mentiin ihan tohon meidän talon taakse tarkoituksena treenata vähän tottisjuttuja. Jätin ruokaa palkaksi taakse. Se oli Rian mielestä paha juttu, herkkuahan ei voinut jättää selän taakse. Saatiin jonkunlainen seuraamispätkä tehtyä ja palkka. Sen jälkeen homma alkoi toimia, Ria tajusi että sehän pääsee herkuttelemaan kun tekee mitä pyydetään :D Tehtiin pari pientä seuraamispätkää sekä liikkeestä maahan ja seiso. Kaikki sujui todella hyvin!! Pientä vinkumista oli kyllä ilmassa, varsinkin vapautuksissa :D Hirveä hinku herkulle!! Lopetettiin loistosuoritukseen ja molemmille jäi hyvä mieli!

Eilen illalla nähtiin Heidin kanssa tuossa lähikentällä. Särmällä tänään jännät koitokset, BH-koe nimittäin. Ei ole vielä mitään kuulunut, että miten siellä sujui.. Tehtiin Rian kanssa kaikkea mahdollista kun Särmä makoili paikallaan. Heidi myös liikkuroi meille seuraamispätkän. Osa pysähdyksisä meni hyvin, Ria istui suorassa, mutta osassa se istahti vinoon.. Käännöksen vasemmalle vähän tökki omalta osalta! Askeleet tuntui menevän ihan sekasin.. Täytyy kuivaharjoitella ilman koiraa! Täyskäännöksissä Ria vähän irtoaa, täytyy ruveta siihen kiinnittämään huomiota. Sitten tehtiin liikkeestä maahanmenoja. Ria keksi uuden jutun, kun jäi istumaan :D Pari onnistunutta suoritusta saatiin kuitenkin ja siihen lopetettiin.

Tänään taas töiden jälkeen marssin kentälle! Ensin paikkamakuu, vain noin puoli minuuttia koska eihän siellä voinut paikallaan seistä hyttysten syötävänä! Ria makasi hiljaa ja rauhassa :) Sitten  otin seuraamista. Suht pitkän pätkän tein, kaikkine käännöksineen. Hyvin meni!! Otin myös pätkän hidasta kävelyä ja pätkän juoksua! Sitten tein liikkeestä maahanmenoja. Ria meni samantien kunnolla maahan!! Kaikki kolme suoritusta onnistui täydellisesti! Sitten harjoiteltiin luoksetuloa. Taikka sitä loppuasentoa. Se on jäänyt vähän vähemmälle, mutta ei tuo paljoa toistoja tarvinnut kun hoksasi mistä on kyse :)

Tästä on taas hyvä jatkaa, oon ihan tosissani miettinyt, jos sais mentyä Rian kanssa syksyllä jo ekaan Toko-kokeeseen! Huh :D

2 kommenttia: