maanantai 25. kesäkuuta 2012

Tokoilua

Tänään nähtiin Tiia ja sakemanninarttu Maisa kentällä tokoilun merkeissä. Rian vuoro oli tehdä ensin. Luoksepäästävyydessä Ria istui nätisti paikallaan eikä välittänyt "tuomarista" :) Sitten seuruuta!! Tiia liikkuroi meille jonkunalisen kuvion. Ria painoi aika paljon, mutta muuten meno oli mukavan oloista. Käännökset meni hyvin, mitä nyt täyskäännös oli aika laaja. Viimeisen täyskäännöksen jälkeinen perusasento jäi vähän vinoon..  Liikkeestä maahanmeno oli mun mielestä tosi hyvä! Meni napakasti maahan eikä karannut tai varastanut perusasentoon. Sitten otin luoksetulon ilman loppuasentoja, palkkasin pallolla taakse. Liikkeestä seisomisessa meni ensimmäisellä kerralla maahan ja toisella kerralla vähän hiipi. Otettiin myöhemmin pari kertaa pelkkä seisominen ja meni hyvin! Täytyy kiinnittää huomiota omaan äänenpainoon!!
Hyppyesteellä Ria teki jonkinlaisen oivalluksen ja rupesi tarjoamaan hyppyä vaikka hengailtiin vaan esteen vieressä. Kun Ria oli hypännyt, olin heittävinän pallon, jotta Ria jäi skarppina seisomaan ja odottamaan. Sitten vapautin ja heitin pallon. Hyvä mieli jäi molemmille hypystä!!

Maisa oli oikein iloinen tekijä ja samanlainen vieterityyppi kuin Ria :D Maisalle toimi myös pallotaktiikka hyppyesteellä! Se osaakin liikkeen jo muuten hyvin, lähtee hyppyyn ilman apuja. Luoksepäästävyystreenikin meni Maisan kanssa meni loistavasti, tyttö kun on yleensä aina tervehtinyt luokse tulevaa ihmistä innokkaasti.
Maisan vuoron jälkeen otettiin paikallamakuu. Ria pysyi hyvin! Ei vinkunut, mutta vaihtoi pari kertaa lonkka-asentoa. Oli ehkä liiankin rentona, mutta mieluummin niinkuin että olisi koko ajan lähtökuopissa!! :)
Rialla tehtiin erikseen vielä paikkamakuu niin, että Tiia toimi häiriönä ilman koiraa kävelemällä Rian ohi edestä ja takaa. Ria seurasi kyllä missä Tiia menee, muttei noussut.

Lauantaita muistellen, otettiin loppuun Rialle pari ilmaisuharjoitusta. Meni super hyvin! Ria lähti ukon luo täysiä ja haukkui tosi hyvin!! :) Hyvä hyvä!! Ensi viikolla päästäänkin jo ihan hakutreeneihin kun mulla alkaa loma!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti