torstai 21. kesäkuuta 2012

Agiliiitoa

Niinkun eilen jo lupailin, lähdettiin tänään hallille. "Pikkupuomi" oli valitettavasti purettu pois ja tilalla oli iso/normaali puomi. Ei jaksettu ruveta rehkimään vaan tein pari kertaa puomin rauhallisesti namilla houkuttelemalla. Hyvin meni :)
Siellä oli myös sopivasti esteitä esillä, joista keksin jonkunlaisen radan pätkän. Putki ja muutama hyppy. Tein pätkän johon tuli takaakierto. Ria hoksasi sen tosi hyvin ja eteni muutenkin "radalla" loistavasti!! Ei meinannut tulla liian lähelle käteen vaan haki itse esteille. Kuvaaminen ei oiken hallissa onnistunut meidän kameran säädöillä, mutta ehkä joskus tulee onnituneita otoksia :)

Ria näköjään hyppää aika kauas...

...ja kaukaa! Pituus ei ainakaan ole ongelma este!

Kentällä sattui olemaan nuori sakemannineiti, joten kysyin josko voitaisiin ottaa vaikka paikalla makuu. Sehän sopi! Ria oli kyllä tosi taitava ja pysyi koko ajan alun pienestä piippauksesta huolimatta. Kaveri oli vähän levottomampi ja haukahteli ja nousikin välillä. Tästä häiriöstä huolimatta Ria pysyi!! Saatiin nyt uusi treenikaveri ja palataan tokoilun merkeissä maanantaina :)


Juhannusleidi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti