torstai 5. heinäkuuta 2012

Illan treenit ja muita kuulumisia

Nyt oli Rian kanssa pikkuinen tauko treenaamiseen, tanssittiin häitä ja kävin äitin ja mummin kanssa vesijärviristeilyllä. Eilen illalla kuitenkin tauko katkesi, kun nähtiin Tiian kanssa Löytynmäenkentällä. Siellä oli muitakin koirakoita, joten tosi hyvää häiriötreeniä nuorille tytöille! Rian kanssa otettiin alkuun luoksepäästävyys, joka meni tosi hyvin. Sitten Tiia liikkuroi meille seuraamista taluttimessa, joka meni myös todella hyvin! Remmi ei häirinnyt meitä kumpaakaan eikä Ria edes pahasti poikittanut. Sillä oli just se oikee fiilis nyt tohon tekemiseen!! :) Käännökset oli tiiviit ja hyvät. Jäävät meni myös hyvin, paitsi maahanmeno oli aavistuksen hidas. Hyvä kuitenkin että meni!! Luoksetulon tein lelun avulla ja se meni nappiin :) Hypylle ei nyt päästy kun muut koirakot treenasi siellä. Paikkamakuut meni tosi hyvin! Otin Rian kanssa aika montakin eri mittaista ja saatoin laittaa sen maahan kun näin että sieltä perältä ihminen tulee koiran kanssa. Ria makasi todella hyvin eikä sillä ollut mitään meininkiäkään lähteä mihinkään :)

Tänään Ria pääsi lenkkeilemään Pandan kanssa. Säästyttiin riidoilta, kun ei annettu niiden oikeestaan edes käydä leikkimään :D Kunhan hengailivat. Otettiin lenkkipolun varrella myös pikkuinen paikkamakuu Rialle niin, että Niina ja Panda hölkkäsivät Rian ohitse. Tein itsekin hyppyjä ja pieniä juoksupyrähdyksiä. Ria pysyi hyvin :) Tomi ja Fero tulivat vastaan ja Fero pääsi tyttöjen kanssa kahlailemaan järveen.

Ria ja Panda poseeraa

Kolmikko hengailee

Kun olin vienyt Niinan ja Pandan kotiin, käytiin vielä koirien kanssa uimassa. Minäkin rohkenin vihdoin järveen ja sehän oli lämmintä :D Ihana oli uiskennella! Ria ui kutsustakin mun luo, mutta sitä ei huvittanut mun kanssa uiskennella vaan kävi kääntymässä ja ui rantaan. Feron kanssa sen sijaan uitiin ees taas ja Fero pysyi hyvin vierellä. Sitä ollaan tehty muinakin kesinä :) Vois mennä joku päivä ihan Feron kanssa kahdestaan uimaan :)

Essi ja Ria

Hiirilapset täyttää tänään neljä viikkoa. Pojat on nyt siirretty omaan loossiin. Hauska seurata niiden vipellystä :) 

Kyllä poikien nyt kelpaa

Tyttöjä! Äiti ja lapsi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti