tiistai 29. toukokuuta 2012

Treeniä..

Käytiin tänään Heidin kanssa Hollolan hallilla treenailemassa. Otettiin ensin kentällä tottisjuttuja omaan tahtiin. Rialla oli ajatus vähän muualla, kontakti oli hukassa. Muutama hyvä pätkä onneksi tuli!! :) Liikkeestä seisomiset meni loistavasti! Ja kokeilin myös maahanmenoa, nekin onnistui :) Harjoiteltiin vähän tokohyppyä :D Hyvin Ria lähti esteen yli kun vein pallon toiselle puolelle. 

Ria menossa palkalle

Hallissa muisteltiin Rian kanssa mitä koko agilitytouhu on! Pikkuinen radan pätkä onnistui!! (hyppyjä ja putki) Alettiin myös harjoittelemaan A-estettä. Heidi oli narun päässä ja minä houkuttelin. Alku oli vähän kankeaa, mutta niin se vain lähti sujumaan! Pari onnistunutta suoritusta ja jätettiin mietintään. Täytyy joku päivä tällä viikolla käydä uudestaan. 
Tomi ja Ferokin oli mukana. Fero pääsi tekemään myös pientä radan pätkää :) Hauskaa tuntui olevan.

Ennen kun Heidi oli tullut, päästettiin koirat autosta vähän juoksemaan. Ne todentotta juoksivat ja riehuivat ja kun ovat molemmat tuollaisia tiukkapipoja, niin touhu meni hieman liian rajuksi.. Tomi kuitenkin innoissaan räpsi tapahtumasta kuvia :D Selvittivät kuitenkin soppansa taas keskenään, en viitsi tuollaiseen nahisteluun puuttua..  

Ria hyökkää

Pistivät tanssiksi

Fero koulii Riaa

1 kommentti: