keskiviikko 1. elokuuta 2012

Treenausta ja kyläilyä

Eilisistä tokoiluista pari kuvaa! Kiitos Tiia kuvista!

Rusakko-Ria

Jipii se toi metallisen noutokapulan! :)

Osasi tuoda sen myös käteen asti. Istuminen kapula suussa on vielä haasteellista.
Tänään käytiin pyörähtämässä Löytynmäenkentällä. Otin Rian kanssa maahanmenoja ja seisomista, tai lähinnä sitä palaamista siihen viereen :) Jotain seuruutakin mutta se oli aikamoista hömpöttelyä.. Ria teki myös semmoisen mokan, mitä ei ole aikaisemmin tehnyt. Lähti mun perään kun olin jättänyt sen istumaan luoksetuloa varten! Tosi kiva näin pari päivää ennen koetta.. Toivottavasti tämä jäi ainoaksi kerraksi :) Täytyy nyt parin päivän aikana istuttaa sitä paikallaan ja palkata siitä että se malttaa istua paikallaan ja HILJAA! Luoksetulo muuten meni kyllä todella hyvin :) Riaa ei myöskään häirinnyt yhtään ohi kipittelevät koirat! Paikkamakuukin otettiin, Ria pysyi hyvin. Se kylläkin vinkuu aina sen aikaa kun kävelen pois.. Se jääminen on tolle tosi paha juttu.. Luulee kai että nyt mä sen hylkään :D Muuten se makaa sitten ihan hiljaa.. Mutta eiköhän me lauantaista selvitä hengissä ;)

Tänään käytiin Rian kanssa myös kyläilemässä Askolassa. Ria sai leikkiä lähes koko päivän Oodin kanssa pihalla. Oli hauska katsoa miten kaksi noin erikokoista koiraa voi leikkiä noin hyvin keskenään :D Tai lähinnä huvitti se, että se toinen koirista oli meitin Ria :D Ria ei rökittänyt pikku-Oodia liikaa :) Oodikin jopa intoutui jahtaamaan Riaa! Ria jouksi keppi suussa karkuun täyttähäkää ja pikkumusta perässä :)

Ria tapasi myös ensimmäistä kertaa elämässään pikkuvauvan. Ria haistoi 4kk ikäistä Lilja-tyttöä nätisti ja lipaisi pusun poskelle. Ria oli sisällä vähän ihmeissään kun Lilja kitisi, muuten sitä ei juurikaan koko paketti kiinnostanut :)

Jeejee!!

Ria saalistaa

Kyl on nastaa!

Ria ja Lilja <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti