lauantai 25. elokuuta 2012

Pyörähdys kentällä

Ajettiin tänään aamunavetan jälkeen Hollolan kentälle. Kierrettiin koirien kanssa jonkunmoinen lenkki ja eikun treenaamaan. Rian kanssa mentiin hallitusti kentälle :) Oon nyt yrittänyt opettaa, että ennen liikkeiden alkua sen pitäisi hengailla tossa mun vierellä, ei tarvi seurata mutta pitää kuitenkin olla nätisti :D Hyvin meni tällä kertaa, varmaan siitä syystä että Ria oli irti :D Jätin Rian paikkamakuuseen ja sai maata siellä kokonaiset neljä minuuttia!! Olin koko ajan selkä sitä kohti. Ria oli koko ajan ihan rentona eikä piipannut. :) Pari kertaa siis kurkkasin :)
Luoksetulon vuoro. Ria tuli täysiä ja suoraan eteen. Olisi saanut tulla vähän lähemmäs. Liikkeestä maaahanmeno meni erittäin hyvin!! Ria oikein tipahti maahan. Ärsyttää kun en palkannut sitä heti vaan kävelin kauas ja palkkasin vasta kun tulin takasin viereen.. Taas luoksetulo ja Ria tuli täydellisesti!!!! :) :) Sitten vielä liikkeestä seisominen. Kaukopalkalla, hyvin pysähtyi, eikä teputtanut kun palasin viereen! :) Superisti onnistuneet treenit siis :)

Fero pääsi vielä temppuilemaan. Taistelin sen kanssa lelusta ja tehtiin pyörimistä ja pujottelua.. :) Tomi otti videoita ja Ria itki autossa... :)

Temppu se on tuokin.. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti