lauantai 4. elokuuta 2012

Tokokoe Lahti

Nyt on ohi ensimmäinen virallinen tokokoe Rian kanssa! Selvittiin!! :) Tuloksena 170/200 pistettä, eli ALO1 tuli!! Sijoitus hienosti 3./11. :) Tuomarina Pernilla Tallberg.
Jännitin kehään menoa ihan hirveästi. Eniten paikkamakuu kehää.. Ria oli aikamoisen levoton mun jännittämisestä. Kehään mentäessä en oikein saanut siihen kontaktia ja se vaan vinku ja pyöri... Viereisessä kehässäkin oli sopivasti menossa EVL-luokan noutoja.. Ria katseli lentäviä kapuloita tohkeissaan. Ria kuitenkin pysyi paikkamakuussa :) Kehän jälkeen annoin sille pallon suuhun ja se rauhoittu todella hyvin. Rialle pallon lussuttaminen on hyvää terapiaa :D Oliskohan mullekin täytynyt laittaa purkka suuhun... Yksilökehään meno sujui jo paremmin, Ria oli kuulolla!

Pisteet ja selitykset:

Luoksepäästävyys 10: Eipä ongelmia..

Paikalla makaaminen 8: Pöh. Tuomarilla oli kaikkien koirien kohdalla todella tiukka linja! Ria alussa piippasi ja vaihtoi kerran lonkalta toiselle.

Seuraaminen kytkettynä 7: Liikkeen alussa vinkui. Aikalailla painoi ja poikitti, mutta muuten kivaa menoa! :)

Seuraaminen taluttimetta 8,5: Äärettömän hyvää menoa! Mun oli helppo kävellä, Ria ei painanut ollenkaan!! Olis voinu tulla enemmänki pisteitä :D

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5: Liikkeen alussa vinkui. Olis saanu mennä nopeemmin ja meni vähän vinoonki.. Mun mielestä se oli kuitenkin super suoritus :)

Luoksetulo 9: Tuli täysiä, mutta jäi vähän liian kauas. Tuli tosi hyvin sivulle!

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8: Liikkeen alussa vinkui. Olis saanu pysähtyä nopeemmin. Tääkin mun mielestä super suoritus :)

Estehyppy 10: No jes!!

Kokonaisvaikutus 8: No kun se vinkuu....... :D

Rialla oli ainakin kunnon tekemisenmeininki koko suorituksen ajan!! :D Ei mua tommonen pikkunen vinkuminen haittaa :) Ja tuomarilla oli tosiaan hurjan tiukka linja! Toisillakin koirilla se jako tosi nihkeästi kymppejä, ei juuri ollenkaan, vaikka mun mielestä olisivat selkeesti niitä ansainneet! Tosi huippu fiilis nyt :) Saatiin palkinnoksi pussillinen herkkuja. Pokaalia tai ruusuketta ei näköjään näistä kisoista tullut.. Tiia ja Henna ottivat valokuvia, täytyy lisäillä sitten kun niitä saan :)

Tässä Tiian ottamia valokuvia!

Paikkamakuu alkoi. Ja ohjaajaa jännittää!!

Seuruuta

SEIS!

Heh, mikähän sinne oikein loikkasi..

Tyytyväisiä :)

1 kommentti: