maanantai 6. elokuuta 2012

Juttuja

Pakko oli tulla kirjoittelemaan kun oli niin paljon ajatuksia päässä :) Mietiskelin Riaa, vastahan se oli ihan pikkupentu ja nyt sen kanssa on jo kisattu tokossa :D En ajatellut silloin että noin nopeesti mennään kisaamaan.. Tosi vähänhän me tehtiin Rian kanssa tokojuttuja pentuna. Jossain vaiheessa vaan tajusin että hitsiläinen, täähän on jo näin vanha eikä osaa vielä oikeen mitään :D Taisin silloin katsella videoita ja juttuja nuorista koirista, jotka oli jo super hyviä, mutta niiden kanssa oltiin tehtykin alusta asti korkeat tavoitteet mielessä. Mutta todellisuudessa, mikäs kiire meillä on mihinkään :) En ottanut Riaa mulle kisakoiraksi, tai että olisi tavoitteet valioksi asti tai johonkin SM-kisoihin :D Otin sen harrastuskaverksi ja pääosin perheenjäseneksi! :) Riassahan olisi potkua vaikka minne asti, mutta itse haluan vaan harrastella ja että on kivaa! :) Tietty kisaamaanki meidän omilla ehdoilla, sitä kisajännitystä ja fiilistähän olin kaivannut :D
Onpahan selitykset....

Täytyyhän sitä tietysti jotain tavoitteita tai suunnitelmia olla. Tokon suhteen on nyt tavoite saada se TK1 tämän vuoden puolella ja uskon sen olevan hyvin mahdollista :) Avoimeen luokkaan sitten joskus kun saadaan sen liikkeet kuntoon, ehkä sitten ensi vuonna :D Hauskahan se olisi joskus voittajassakin kisata, mutta semmoisia on turha tässä kohtaa miettiä! :)

Mielessä on ollut, että kun saadaan se TK1, niin alan treenaamaan BH-koetta varten! :) Paikkamakuuseen varmuutta ja kestoa! Seuruussa Ria kestää hyvinkin pitkää pätkää ja osaa mennä liikkeestä maahan ja tulla luo. Liikkeestä istumista tarvii harjoitella, mutta BH-kokeen jääväthän on ihan lällyt nyt kun ne on pysähdyksen kautta.... En usko että henkilöryhmässä seuruussa on Rialle ongelmaa.. :) Kaupunkiosuuteen tarvii Rian kohdalla treenata tota arkitottelevaisuutta eli hihnassa kauniisti kulkemista :D:D Olisi kyllä upeeta saada BH läpi ensi vuonna!! :)

Hakuhommia treenaillaan ahkerasti! :) Ensi keväänä otan itseäni niskasta kiinni myös jäljen suhteen! Ollaan siis sen suhteen super ahkeria ensi vuonna :) Unelmissa häämöttää, jos pääsisi joskus kisaamaan Rian kanssa pk-puolella, haussa tai jäljellä :D Mutta en ota sen asian suhteen mitään paineita, enkä aseta nyt tavoitteita liian korkealle.. :) Pääasia että harrastetaan!!

Sitten se hauska ja vauhdikas laji, agility! Päästiin vihdoin kurssille ja on mahdollisuudet edetä! Täytyy harjoitella tätäkin ahkerasti niin, että päästäis ens keväänä mölli-kisoihin :) Joskus sitten mahdollisesti startteja virallisissa ;)

Ihanaa että voi suunnitella ja haaveilla kun on nuori ja innokas koira :D 

Puin Rialle Feron husky-valjaat, eikä ne näyttänyt edes hirveän isoilta :) Joku ilta lähden Rian kanssa koittamaan juoksua!!

Ria Feron valjaissa

Poika ite

Maisa-mummeli täyttää tämän kuun lopulla jo kaksi vuotta :)

1 kommentti: