torstai 23. elokuuta 2012

Treeniä!

Eilen Ria sai aamu- ja iltaruuat metsästä. Aamun jälki oli onnettoman lyhyt ja Ria suhahti sen päästä päähän hetkessä.. Ei oikein vissiin tiennyt mitä ollaan tekemässä! Sääntöjen vastaisesti palasin alkuun ja käskin sen keskittyä. Meni paljon paremmin!! Ria seurasi jälkeä tarkasti, muttei syönyt matkalla olevia ruokia. Söi vasta loppuun jätetyn kasan innolla. Illan jäljellä muistin itse himmata sen vauhtia ja vaatia rauhallisuutta ja keskittymistä niin meni kyllä paljon paljon paremmin!! Tänään Ria saa iltaruokansa vielä jäljeltä :)

Äsken käytiin pitkästä aikaa "kunnolla treenaamassa". Kaksi viikkoa mennyt "maatessa" ja jalkaa parannellessa. Välillä ollaan lenkillä pysähdytty ja otettu pieni pätkä seuruuta tai pari muuta liikettä. Tomi tuli oikein kuvaamaan meidän suorituksia. Ihan ensimmäisenä Ria makasi paikallaan varmaan minuutin verran. Vinkumatta ja rentona :) Sitten oli seuruun vuoro, videolla näkyy miltä seuruu näyttää kahden viikon treenitauon jäljiltä. Kävely on huomattavasti helpompaa, Ria ei painanut läheskään yhtä paljon kuin aikasemmin.. En sitten tiedä mistä johtuu :) Täyskäännöksissä perä meinaa tehdä turhan laajan kaarroksen, sitä siis täytyy treenata :) Mutta muuten mun mielestä tosi hyvännäköistä menoa! :) Omaa liikkumista on hassu katsoa videolta.. Mun kädet näköjään viuhtoo menemään minkä kerkiää ;)



Liikkeestä maahanmenot oli todella napakat ja nopeat!! Ekalla kerralla palkkasin heti taakse pallolla ja toisella kerralla kävelin kauas ja palasin luo ja annoin Rian mutustella herkkuruokaa purkista.

Namnam

Jätin Rian istumaan luoksetuloa varten, sanoin istu ja otin pari askelta. Palasin palkkaamaan herkulla, koska ei päästänyt yhtään piippausta!! :) Sitten kävelin kauas ja kutsuin, Ria tuli hiekka pöllyten, mutta jäi taas aavistuksen liian kauas. Hyvin oli kuitenkin suorassa!! :)

Jihuuuuu!!

Lopuksi halusin koirista jotkut seisoma/poseerauskuvat.. Rian asettelin imuttamalla niin, että jalat meni kuin näyttelysakemannilla konsanaan :D Fero ei tykkää asetteluhommasta yhtään, sen kanssa touhu meni ihan pelleilyksi..

"Näyttely-Ria"

Feron "asettelu" :D

Ja pelleilyksi meni.............. ;)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti