keskiviikko 15. elokuuta 2012

Feron kanssa mätsärissä

Tänään oli Jokimaalla Eläinsuojeluyhdistyksen järjestämä mätsäri! Mulle sattui vapaapäivä ja päätin mennä sinne Feron kanssa. Riallehan olisi tehnyt tosi hyvää touhuilu koira- ja ihmishälinässä, mutta mokoma on vielä saikulla niin ei viitsinyt sitä sinne ottaa.. Oli kyllä huippua olla Feron kanssa! Ei tarvinut juuri välittää missä se kulkee ja kuinka läheltä toisia koiria mennään. Toisin kuin Rian kanssa, kun pitää koko ajan olla skarppina :D Buhund-neitoset haukkua räksyttivät kun mentiin niitä ja Lime-holskua moikkaamaan. Feron piti niille pari valittua sanaa sanoa, mutta rauhottui kun tajusi että nehän on vaan tyttöjä :D

Feron kanssa päästiin ensimmäistä kertaa veteraani-kehään. Parina toinen näistä buhund-tyttösestä. Fero seisoi kehässä nakin voimalla oikein hienosti ;) Kehä oli aika pieni, joten juoksuosuus jäi aika lyhyeksi. Harmi, sillä Feron kanssa on niin kiva juosta kehässä :) Saatiin punainen nauha! Punaisten kehässä ei sitten enää juostu, vaan tuomari sijoitteli koirakot järjestykseen. Oltiin toisia ja saatiin palkinnoksi noutajahihna ja pari herkkupussia :) Jipii! Oli huvittavaa seistä siinä odottamassa tuomiota kun Fero meinasi antaa koko ajan tassua :D Tylsäähän se oli papan mielestä seistä töröttää kun pystyi kokeilemaan heruisiko nakkia jos tekisi pari temppua :)

Hennan sisko, Inka, oli Kiran kanssa ensimmäistä kertaa Junior Handler kisassa. Hienosti punaisten toisia! :) Kira sai isojen rotujen kehässä punaisen nauhan, muttei sijoittunut. Heidi oli myös koirineen mukana! Sirollekin punainen nauha isojen kehästä, muttei sijoitusta. Särmä sen sijaan oli sinisten toinen! Hyvähyvä :)

Ainiin ja ostin Ferolle tänään takin! Täytyy pitää nivelrikkopotilas lämpimänä :)

Hölmö kuva.. :)

2 kommenttia:

  1. Minne Feron korvat on tippunu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, Fero ei oikeen tykännyt Pompan sovittelusta kun oli muutenkin kuuma ;)

      Poista