torstai 4. lokakuuta 2012

Treeniä ja yhteislenkki

Niinpä, ihme ja kumma nyt on päivitettävää treenien osalta.. Tiistaina oltiin Rian kanssa pitkästä aikaa agilityssä. Radalla pelkkiä hyppyjä ja putkia. Sai kyllä juosta tuulispäänä ja vastapainoksi tehdä nopeita kikkailuja.. Hauskaa oli, hiki tuli ja taidettiin jotain oppiakin. Pienenä ongelmana kuitenkin sivuttain irtaantuminen.

Eilen Henna tuli Kiran ja Oodin kanssa Hollolaan. Ja tietysti mukana oli pikku-Lilja, joka kasvaa kovaa vauhtia ja on täyttänyt jo huimat 6kk <3 Ennen Hennan saapumista menin Rian kanssa kahdestaan lenkille. Törmättiin metsäpolulla australiankarjakoiraurokseen, jonka kanssa Rialla oli hyvät leikit. Ria sai hirveän hepulin ja juoksi häntä tötteröllä ympäriinsä ja poika perässä :) Hauskaa huomata, että osaahan se Ria ihan nätistikin leikkiä ja taitaa olla vähän vieraskorea. Tuttuja koiria se tervehtii niin rajusti niskan päälle hypäten ja muristen ja öristen, kun taas tätä vierasta koiraa tervehti asiallisesti niin kuin koiran kuuluu.. Huono huumorintaju!
Fero pääsi sitten ilman pikkusiskoa tyttöjen kanssa lenkille. Kiran kanssa rupes jopa leikki luistamaan, kunnes Ferolla lähti homma vähän hanskasta ja komens Kiraa aika rajusti.. Onneks Kira ei ollut moksiskaan :) Otettiin kolmikosta yhteiskuva kivellä ja muitakin kuvia. Täytyy laittaa niitä tänne kunhan Henna lähettää :) Suolla kaikki kolme saivat olla hetken irti, nätisti ne siellä touhuili.

Tänään aamunavetan jälkeen käytin ensin mummia kaupoilla ja sen jälkeen otin pitkästä aikaa itseäni niskasta kiinni! Pakkasin meinaan koirat autoon ja lähdin hallille. Kierrettiin siellä ensin suolenkki, Ria sai viipottaa koko matkan vapaana. Kentällä palkkailin Riaa hyvästä perusasennosta ja hei, sehän osaa käyttää takapäätään! :) Otin askeleita vasemmalle ja Ria oikein heitti takamuksen oikealle kohdalle, vau!! Tauko tehnyt näköjään hyvää.. Otin pienen pieniä suoria seuruu pätkiä ja palkkasin suorasta asennosta. Mun mielestä se oli hyvä, ainakin omaan silmään näytti paremmalta kuin ennen. Namipalkka tuli taskusta tai sitten oli lelu kaukopalkkana. Sitten menin kohti hyppyestettä Rialle höpötellen ja kehuen. Ei meininkiä karata hypylle :) Perusasentoon ja käsky yli, meni kympin arvoisesti :) Palkkasin sitten suoraan sinne hypyn taa.
Sitten käytiin vielä hallissa. Siellä oli muutama hyppyeste, ilman rimoja. Olin laiska enkä jaksanut etsiä rimoja mistään vaan tehtiin ihan vauvakoirien juttuja :) Muutamat kikkailut, vähän kontaktiharjoitusta A:lla ja pois. Ferokin pääsi käymään hallissa ja oli intopinkeenä!! Se kulkee siellä kyllä kuin ajatus, niin pienellä käden ja kehon liikkeellä, hieno poika :)

Huomenna tulee viikko täyteen barffauksen aloituksesta. Rian hetkellistä ripulointia lukuunottamatta kaikki mennyt tosi hyvin. Ruoka maistuu ja vatsat toimii, eikä sitä kakkaa tule yhtään niin paljoa kuin nappulaa syöttäessä. Ensi viikolla lisäilen mukaan sikaa, ostin sitä tänään jo muutaman pötkön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti