keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pikapäivitys treeneistä

Eilen nähtiin Lahdessa vanhalla raviradalla uudet treenikaverit. Treenattiin erikseen, Eve ja 9kk saksanpaimennarttu Elli alottivat. Riahan veti semmoiset kilarit autossa että oksat pois.. Ja kun Rian vuoro koitti, se oli ihan yliväsynyt, kiihdyksissä ja kierroksilla. Keskittymiskyky katosi räyhätessä, se vaan hyppi, vinku ja läähätti. Otettiin pikaiset seuruut ja käännökset ja luoksetulo. Sitten Ria makasi 15min paikallaan niin että rauhottui. Oli iso virhe antaa toisten touhuta ihan meidän auton vieressä.. No muistaapa taas ensi kerralla :)

Tänään käveltiin Rian kanssa Hollolan kentälle, nähtiin siellä Tiia ja Maisa. Ria sai tänään aloittaa :) Seuruutreeni meni tosi hyvin, Ria keskittyi ja osasi kääntyä hyvin. Ruutuun lähetystäkin tehtiin, ensin pari kertaa niin että Tiia vei  Rian pallon ruutuun. Sitten tehtiin niin, että Tiia muka vei pallon sinne, lähetin Rian ruutuun ja kun oli ruudussa, annoin käskyn STOP. Ria reagoi käskyyn ja Tiia heitti pallon.
Luoksetulossa Ria piippasi hirveesti, tai siis siinä, kun jätin sen odottamaan. En sitten kutsunut sitä luo vaan otin välissä muuta ja tehtiin uudestaan. Palasin palkkaamaan kun pysyi hiljaa ja kutsuin luokse ihan lyhyeltä matkalta. Mitä kauemmas menen, sitä pahempi se on Rialle. Täytyy nyt ottaa ihan rauhassa ja lyhyellä matkalla, että pysyy hiljaa! :)
Otettiin molemmat koirat kerralla treenaamaan ja tehtiin pieniä seuruu pätkiä.. Sitten vein Rian paikkamakuuseen, makoili siellä varmaan 15min. Tiia ja Maisa teki sillä välin seuruuta ja höpöttelivät mun kanssa. Ria piippaili alkuun aika paljonkin, mutta pysyi.. Loppua kohden rauhottui tosi hyvin, ilme muuttui semmoiseksi väsyneeksi ja rennoksi :)
Nyt vaan lisää tota häiriötreeniä, jotenkin on nyt vaan tehnyt aina itsekseen ja vuoronperään... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti