maanantai 29. lokakuuta 2012

Laiska kirjoittelija

Oonpas taas ollut laiska päivittämään blogia.. Jospa sitten jotain kirjoittelisi :)

Viime viikon torstaina treenattiin Tiian kanssa Hollolan kentällä. Harjoiteltiin ruutua, seuruuta ja kaukokäskyjä. Ruutuun Ria ampaisee hyvin, kun olen käynyt taputtamassa maata tai jopa jättänyt sinne palkan. Ruokapalkka ei siinä oikein toimi, Ria tuppaa jäädä nuuhkimaan vaan eikä ota kuuleviin korviinsakaan jos sille jotain yritän sanoa. Ainiin harjoiteltiin STOP-käskyä. Koiran tulisi siis lopettaa kaikki toiminta ja kääntyä mua päin seisomaan. Ihan hyvin meni, paitsi sitten siellä ruudussa.. Ria kun vaan haisteli ja haisteli, oli ihan varma että sinne on jotain jätetty. Parit pallon jätöt ja sitten menikin jo paremmin :)
Matkalla ruutuun

Nuuh nuuh


Seuruussa ja perusasennossa takapuolen käyttö on parantunut huimasti!! Välillä meinaa itsellä olla vaikeuksia pysyä pystyssä, kun Ria heittää pyllyn mun viereen. Mut tosi hyvä juttu :) Namilla auttaen tehdään käännöksiä ja pyöritään ympyrää. Muutaman askeleen suoria seuruita ollaan otettu ja kyllä se suorassa pysyy! :)

Itsellä ainakin jalat solmussa..

Käännös tulossa!

:)

Seuruu ilman namijuttuja :)

Kaukokäskyjä (istu-maahan-istu) ollaan alettu harjoittelemaan uutena juttuna. Hyvin osaa tyttö jo nousta istumaan makuuasennosta käsimerkin ja käskyn avulla :) Välimatka on ollut vielä lyhyt, no eipä se kovin pitkä olekaan avoimen luokan tokossa..
Harjoiteltiin myös hallittavuutta hyppyesteen läheisyydessä ja hauskana lisänä jakkaran kiertoa :) Kokeilin myös miten Ria lähtee kiertämään kyykyssä olevan Tiian! Kyllä se sen sitten kiersi :)

Ainiin, Ria aloitti nyt sitten ne juoksut! Agilitytouhuihin tuli nyt tauko, mutta tokohommia kyllä jatketaan :)

Ruokintajutuista sen verran, että vatsat toimii. Fero on saanut pari kertaa sian selkärankaa, se syö sitä aina hirveän kauan. Hyvin on kuitenkin sulanut! :) Parina aamuna oon laittanut mössön sekaan valkosipulijauhetta. Ria syö hyvin huomaamatta mitään erikoista, Fero sen sijaan rupeaa nirsoilemaan. Haju on kyllä todella voimakas, kun se käy omaankin nenään!

Kyllä maistuu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti