sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

Olenpas ollut laiska blogin päivittäjä.. Tämän viikon olen ollut taas töissä, kylläpä on paikat kipeenä ku joutunu tekee hommia :D Ensi viikko taas vapaata/lomaa. Koirat on ollut ihan ihmeissään, kun joutuu aamulla heräämään niin aikasin ulos. Molemmat kävelee melkein remmin mitan verran perässä ja ovat koko ajan kääntymässä takaisin kotiin. Mieluummin näin päin, kuin että niitä tarvitsisi juoksuttaa hirveästi ennen töihin lähtöä :)

Rian kanssa ei olla möllitokoilun jälkeen otettu ollenkaan pitkää seuraamispätkää, pelkkää perusasentoa ja käännöksiä. Oon keskittynyt palkkaamistyyliin ja edistystä on tapahtunut :) Ollaan tehty nopeita maahanmenoja ja paikkamakuuta. Ria sietää hyvin häiriötä paikkamakuussa! Juoksentelen usein ympäriinsä Rian maatessa ja heittelen palloa sen ohi. Toki tehdään myös tylsiäkin paikkamakuita, ettei mitään tapahdu :) Oon koittanut myös käydä piilossa nopeasti, ei ole Ria ollut moksiskaan!

Hakuhommia ollaan tehty aika paljon. Torstaisin ollaan ehditty Käyttökoirien porukan kanssa ja pari kertaa käyty ihan omalla porukalla. Ilmaisut on sujunut hyvin ja huomaa, että Ria käyttää metsässä myös nenäänsä :D Tehtiin semmoinen harjoitus Tomin kanssa, että Tomi lähti mukamas piiloon ja vein Rian autoon. Otettiin välissä Sinin Sellan kanssa alkeishakuharjoitusta. Sitten Tomi meni oikeasti piiloon aika kauas. Toin Rian paikalle ja lähetin ukolle. Ria ampaisi matkaan ja oli hieno seurata kuinka se käytti nenäänsä!! Ukko löytyi ja Ria ilmaisi hienosti! Ferokin pääsi hakuhommiin :) Poika on ihan innoissaan etsiessään!! :)

Tomi purki rottahuoneesta yhden ison kaapin ja muutti vähän järjestystä. Nyt on tilaa taas vähän enemmän :) Pikkurotat pääsee kuukauden päästä ensimmäiseen näyttelyyn, harmi vaan että joudun itse olemaan töissä. Debra on lihonut! Se varastaa Dexteriltä kaikki ruuat.. Silti se liikkuu kyllä paljon.

Päättivät pötkähtää hiiriterran katolle

 Ria ja Dexter

Essi ja Debra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti