sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Paikkamakuuta ja muuta

Tänään iltasella käytiin Tiian kanssa treenaamassa Löytyllä. Ria sai paikkamakuuseen kaveriksi kaksi kentällä ollutta vierasta koiraa. Tiia teki Rialle ensin luoksepäästävyyden, josta tuli täysi kymppi. Sitten Tiia toimi liikkurina ja paikkamakuu aloitettiin. Ria oli taitava :) Ei mitään meininkiä nousta, makasi rentona ja rauhallisena paikallaan koko ajan. Otettiin myöhemmin Rialle yksin paikkamakuu, niin että Tiia juoksenteli ympäriinsä. Tein itsekin hyppelyjä ja pieniä juoksupysähdyksiä ja Ria pysyi vinkumatta ja rauhallisena :)

Seuruu oli aikamoista painamista.. :/ Pysähdykset tosi hyvin ja suoraan ja käännöksetkin oli nyt hyvät! Tehtiin sitten pikkupikku pätkiä ja käännöksiä ja Ria pysyi paremmin suorassa. Hypyllä Ria oli hyvä! Täytyy vaan herkun avulla ruveta kääntämään Ria nopeammin, kun sillä on tapana mennä vähän esteen viereen. Muuten liike on kyllä jo hallussa! Luoksetuloon Tiia neuvoi hyvän kikan. "Kerroin" Rialle, että mulla on nakinpaloja käsissä. Menin muutaman metrin päähän seisomaan kädet normaalisti sivuilla. Kutsuin ja Ria tuli tosi hyvin eteen istumaan!! Vähän väliä jäi, muttei se mua haittaa. Eiköhän se lähemmäs tule, kun liike tulee varmaksi ja on vauhtia ja matkaa! Mieluummin noin, kun että törmäisi.
Tämän illan murhe oli kyllä liikkeestä maahanmeno.. Liike on ollut niin varma ja hyvä, mutta tänään Ria ei meinannut mennä maahan ollenkaan!! Sivulta se kyllä menee ilman ongemia, mutta liikkeestä se jäi vaan seisomaan. Otettiin sitten helppoja maahanmenoja ja kyllä se rupes menemään. Täytyy jatkaa nyt helpoilla maahanmenoilla ja jättää liikkeestä seisominen hetkeksi syrjään :) Eiköhän se palaudu mieleen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti