lauantai 1. syyskuuta 2012

Tokokoe Orimattilassa

Tänään käytiin koittamassa onneamme Orimattilan kennelkerhon järjestämässä tokokokeessa, jossa tuomarina oli Hannele Pörsti. Koe oli vasta iltapäivällä, joten ehdittiin käydä kunnon lenkki aamupäivällä. Koepaikalla kävin ilmoittautumassa ja sanoivat että voi olla etuajassa. Käytiin vähän metsässä kävelemässä ja otin hiekkatiellä Rian kanssa pari liikettä. Meni seis-käskyn kuultuaan maahan :D Voi kiva, just kun pitäis mennä kehään... Mentiin katsomaan viimeiset avoimen luokan koirakot ja sitten alkoikin alokasluokka. Koiria oli vain kuusi. Tässä liikkeet pisteineen ja sepostuksineen. Tuomari ei antanut minkäänlaista palautetta liikkeiden välissä.

Luoksepäästävyys 10  Eipä ongelmia.

Paikalla makaaminen 10  Alussa Ria katseli kehän laidalla seisovan Tomin perään, mutta makasi kuitenkin rauhassa enkä kuullut edes piippausta pois kävellessä, jes!!

Seuraaminen kytkettynä sekä taluttimetta 8  Remmiseuruun alussa Ria oli vähän pihalla, mutta paransi loppua kohden. Täyskäännökset ja perusasennot oli aika hassuja.. Ihmeen hyvät pisteet siltikin :) Ria ei oikeen ollut tässä oma itsensä.. Varmaan vaikutti se, että oltiin ensimmäisenä vuorossa ja jäätiin kehään heti paikkamkuun jälkeen..

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10  Jipii!

Luoksetulo 9  Hyvin tuli! Kai se vähän liian kaukana oli taas, mutta tyytyväinen olen!!

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9  Onneksi seisahti eikä mennyt maahan. Oliko sitten liian hidas vai miksi pisteen tiputus..

Estehyppy 0  Voi hemmetin hemmetti...  Seisomisliikkeen jälkeen käveltiin hypylle ja höpötin Rialle että pysyy mun kanssa siinä. Menin huolimattomasti liian lähelle estettä, enkä ehtinyt ottaa Riaa kunnolla siihen haltuun. Sehän intona loikkasi itse esteen yli ja nollaks meni.... Kyllä otti päähän ku tollasen typerän oman mokan takia!! Saatiin ottaa liike sitten vielä ja kymppihän sieltä olisi tullut. Ria rakastaa hyppyestettä ja kentällä olisi menossa koko ajan suorittamaan sitä....

Kokonaisvaikutus 7

Nollasta huolimatta vaadittu minimi pistemäärä ykköstulokseen eli 160!! Huh mikä helpotus :) Kolmanneksi parhaat pisteet tuli ja saatiin pieni pokaali.

Hyppyintoilija pokaalinsa kanssa

Nyt odotellaan Rialle toiset juoksut ja harjoitellaan hallittavuutta hyppyesteen läheisyydessä :D Muutenkin hienosäätöä liikkeisiin ja suoristetaan seuruuasentoa. Kolmas alokasluokan koe yritetään käydä kuitenkin tämän vuoden puolella, riippuu ehkä kuitenkin noista juoksuista :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti