perjantai 7. syyskuuta 2012

Rauniojuttuja, agilityä ja kuvia!

Maanantai-iltana lähdin Hennan mukaan raunioille. Niillä oli Kiran kanssa airistreenit ja tällä kertaa vuorossa raunioihin tutustumista. Rauniot oli hyvin pienet ja oli hassua sulloutua pieniin koloihin koirille piiloon. Ahtaanapaikankammohan siellä melkein tuli :D Mietiskelin, että mitähän Ria tuumaisi noin oudoista paikoista. Satuin sitten kuulemaan LKK:n pelastuskoiraryhmästä ja kysyin että mahtuuko sinne mukaan. No mahtui :) Kysyin koska heillä on treenejä ja kuulemma heti nyt airisten perään! Lähdin sitten hakemaan Riaa kotoa ja Ria pääsi tutustumaan rauniohin, jee!! Ria haki kaksi ukkoa todella hyvin ja ilmaisikin ne äärettömän hyvällä haukulla! Piilot oli helpot, mutta tehtiin nyt alkuun vaan paikkaa tutuksi ja että koira ymmärtää, että tuollaisestakin paikasta voi niitä ukkoja etsiä :) Jos tästä pelastuskoirapuolesta meille nyt ura urkenisi ;)

Tiistaina oltiin agilitytreeneissä. Ria sai kehuja notkeudesta ja nopeudesta, mutta tällä kertaa se olisi halunnut tiuhemmin palkkaa. Se ei vielä ymmärtänyt että yhden esteen jälkeen tuleekin toinen ja vielä muutama muukin :D Keskiviikkona käytiin hallilla itse ottamassa muutaman esteen kieputusta ja Ria oli taitava :) Tänään käytiin myös hallilla. Harjoiteltiin kontakteja ja keppejä. Kokeiltiin myös rengasta :) Ria oli oikein ahne ja keskittyi hyvin! Ennen se ei oikein ole malttanut syödä nameja, tai sitä ei oikeastaan ole ne juuri kiinnostanut. Nyt se keskittyi niiden saamiseen ja teki tehtävät oikein :) Kepit sujuu loistavasti toiselta puolelta, toisessa puolessa on vielä tekemistä.. :)

Tänään ennen hallille menoa käytiin Moonan kanssa lenkillä. Ria sai noutaa Mellin frisbeetä, olipa kivaa! Tässä hieman kuvasatoa, mukana pari vanhempaakin kuvaa Moonan puhelimesta! :)

Kepin kantoa yhdessä :)

Lentävä labbis!

Frisbeen noutaja

Kontaktiharjoitus!

Kuralätäkössä on mukava viilentyä.....................

Kolmen kopla

Fero-pappa ja Melli-mummo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti