tiistai 11. syyskuuta 2012

Mökkireissu

Sunnuntaina lähdettiin alkuillasta Moonan mökille. Mukana siis minä, Moona, Fero, Melli ja Ria. Oltiin kahdekan aikaan mökillä, purettiin auto tavaroista ja oltiin menossa sisälle, mutta avainta ei löytynyt mistään. Se ei ollut paikassa, jossa sen piti olla. Moonan isä lähti avainta sitten tuomaan ja Moona lähti vastaan. Jäin koirien kanssa mökille, lämmittelin grilliä ja yritin hahmottaa millaiseen paikkaan oltiin tultu. Pimeä tuli hyvin äkkiä, enkä nähnyt enää mitään! Sain paistettua makkaraa ja lämmittelin grillikatoksessa. Fero ja Ria olivat ihan innoissaan uudesta paikasta ja juoksivat ympäriinsä.. Rauhoittuivat kuitenkin lopulta :) Vihdoin Moona tuli ja päästiin viemään tavaroita sisään ja lämmittämään mökkiä. Kyllä uni maistui, kun sai käpertyä makkupussin alle :)

Aamulla koirat herätti jo seitsemältä! Ei muutakun puuron ja kahvin keittoon. Ria sai aamuruokansa metsästä. Moona lähti Rian ruuan ja pressun kanssa metsään piiloon. Ria lähti intona etsimään ja löysikin! Olin antanu ohjeen että jos se ei päälle hyppää niin antaa ruuan vaan heti, ilman ilmaisua. Ria oli ottanut pari nappulaa ja lähti takasin mun luo... Tulipahan kokeiltua ruokapalkkaa tossa hommassa, ei näköjään ole oikeen Rian mieleen. Kyllä se sitten sen ruuan söi, kun olin vieressä. Mökissä sisälläkin syödessä Ria vahti tosi tarkasti, etten vain karkaa. Ei se meinannut malttaa syödä jos yhtään liikuin..
Ennen puoltapäivää lähdettiin kiertämään lenkki. Fero sai alkuun viipottaa vapaana, mutta näytti että sen jalka alkaa olla aikas kipeä (minä tyhmä unohdin kipulääkkeetkin kotiin....) niin joutui sitten remmin jatkeeksi.. Hirvikärpäset oli meidän riesana! Hyi miten ällöttäviä otuksia :D Niitä sai noukkia ihan koko ajan vaatteista ja muutama kerettiin nappaamaan koirien turkkien päältä.

Lenkkipolulla

Essi ja Fero

Lenkin jälkeen Fero ja Ria meni muka laiturille juomaan.. Järvessähän ne oli molemmat mulaamassa.. Yritettiin saada koirat porukalla myös poseeraamaan laitulla. 

Kolmikko

Ketterä kaveri

Mitä veikka edellä...........

..........sitä sisko perässä!

Ja märkää oli!

:)

Sitten koirat kuivattelemaan ja alettiin lämmittämään grilliä että saadaan ruokaa. Iltapäivällä jätettiin Fero ja Melli mökin vahdiksi ja lähdettiin tekemään Rialle jälki pellolle! Tallasin noin 50 metriä ja ruokaa tosi harvakseltaan, eihän se niitäkään sitten edes syönyt.. Loppuun piilotin pallon jolla sitten leikittiin. Ennen jäljelle menoa noudettiin ja seurattiin :D Ria alkaa pikkuhiljaa tajuta, että noutokapula suussa voi myös istua :D Seuraaminen oli välillä suoraa ja välillä vinoa. Mutta ei se kyllä juurikaan painanut!! :) Jäljelle mentäessä Ria oli ihan villi, se meni nenä maassa ja tiesi kyllä mihin ollaan menossa! Jälki löytyi hyvin ja jouduin toppuutella innokasta jäljestäjää aika paljon. Kyllä se siihen keskittyikin, pysyi tosi hyvin jäljellä! Lopusta löytynyt pallo olikin super kiva juttu! :)
Sitten mökille saunan lämmitykseen!

Ja heitto!! Ria näköjään kyykyssä... :)

Jee se melkein istuu!!

Seuruuta!

Jäljellä

Kyytiin!

"Väliajat" mökillä meni jatsia pelaten. Kuinkahan monta peliä tuli pelattua.... :D Saunassa oli ihana käydä ja tunnelma oli kohdallaan :) Uimaan me ei viitsitty mennä kun ilma oli aikas viileä. Tiistai-aamuna herättiin ukkosen jyrinään, koko porukka säpsähdettiin. Sähkötkin oli tipotiessään. Kyllä se ilma siitä sitten kirkastui :)  Grillattiin vielä makkarat ja kuvailtiin koiria. Sitten pakkaukset ja siivoukset ja kotia kohti. Nyt kotona koirat makaa täydessä unessa! Mukava reissu, kiitos!! Ens kesänä sitten uudestaan :)

Ria ja Fero

Melli

Fero ei jaksanut enää poseerata

Koko mökkiporukka!






2 kommenttia:

  1. Ihan mahti kuvia !! Jeee (: Ens vuonna uudestaa ehdottomasti (:

    VastaaPoista
  2. oi että kiva reissu teillä... tahtoo kans:D teillä ollu kunnon kummitus fiilis heti alkuun kun ei avainta löydy... mä en varmaan olis uskaltanu jäädä yksin odottelemaan :D

    VastaaPoista