lauantai 5. tammikuuta 2013

Voi surku

Rakas Maisa-rotta lähti tänään paremmille juustomaille mokoman kasvaimen takia :( Muuten niin reipas ja pirteä muori <3 Ehti sille kertyä ikääkin jo 2 vuotta ja  4 kuukautta. Ei voinut itkulta välttyä kun Elina lähti rotan kanssa meiltä. Elina vei mennessään myös hiirimamman, jolla oli jonkun sortin ongelmia synnytyksen kanssa.. Että tämmöstä murhetta tällä kertaa :/

Helle, Maisa ja Hups. Maisan viimeinen päivä kotona <3

Meillä toimii tänä viikonloppuna myös eläintenhoitola ;) Henna toi Latte kanin hoitoon ja Moona toi Mellin. Latte on reippaana poikana eteisen häkissä ja vähät välittää ohi viipottavista koirista. Tomi sanoi nähneensä Debran syövän Laten häkistä tippuvia heinän korsia eteisen lattialta :D Oli vissiin vailla vähän nuorempaa herraseuraa ;)
Melli on helppo hoidokki, kun ei välitä kaneista tai rotista eikä möykkää ja riehu :)

Melli ja Debra

Fero ihmetteli Taavi-hamsteria eilen illalla

Torstaina oltiin Rian kanssa super reippaita, tehtiin 15 kilometrin lenkki. Fero pääsi vähän lyhyemmälle lenkille sen jälkeen. Kyllä oli jalat poikki päivän jälkeen, kun ei ollut tullut noin pitkää lenkkiä tehtyä pitkiin aikoihin. Tänään Tomi tuli mukaan lenkille, ja käveltiin kolmestaan 10 kilometria, hyvin sekin :) Fero ja Melli pääsi sitten rauhallisemmalle lenkille sen jälkeen :)

"Stop!"

Tomi kytkee Riaa kiinni :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti