maanantai 21. tammikuuta 2013

Pari rottakuvaa

Loman jälkeen paluu arkeen ja kaikki muu unohtuu :D Mun piti kirjoitella rottanäyttelystä ja uusista asukeista, mutta enpä ole muka joutanut. 12.1. suunnattiin siis rottanäyttelyyn Perttulaan. Hyppäsin Elinan ja Sinin kyytiin ja vietettiin koko pitkä päivä siellä. Helle ja Hilja lähti mukaan, Helle molempiin luokkiin ja Hilja vaan pet-luokkaan. Hiljan kanssa innostuttiin osallistumaan myös agilityyn! Saatiin erikoispalkinto "kyllä se kotona tekee", syystä että olin juuri hehkuttanut kuinka Hilja painaa menemään kotona tukkaputkella, mutta agilityradalla meno oli toista :D Enemmän kiinnosti muiden rottien jättämät hajut.. Hilja oli myös tuomarin suosikki. 

Molemmat tytöt saivat pet-luokasta A:t ja mukavat arvostelut, muttei sen enempää menestystä. Helle virallisessa L1/1, mutta sekin jäi siihen. Helle lähti taas kasvattajan matkaan, kokeillaan vielä jos tulisi tiineeksi. Olisi syytä tulla! 

Näyttelystä mukaan lähti suloinen agouti hooded rottaneito Sanders Karjalan Kannas. Tyttö on syntynyt itseniäsyyspäivänä ja näin ollen sai kutsumanimekseen Lotta. 
Samalla Elinalta tuli sijoitukseen söpö sininen rotta :D Se sai nimekseen Helinä :)

Helinä

Pieni söpö Lotta <3

:)

Hups 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti