maanantai 21. toukokuuta 2012

Illan treenit ja uinnit

Tehtiin Rian kanssa päivällä 10km lenkki!! Sen ei pitänyt niin pitkä olla, mutta oli niin ihana ilma ja oli mukava kävellä metsässä :) Fero pääsi sen jälkeen vielä kiertämään pienemmät järvet.

Illalla lähdettiin vielä tekemään tottistreenit läheiselle kentälle. Rian kanssa treenattiin nyt vaan seuraamista. Inhottavaa kun perusasento tuppaa menemään nyt tosi vinoon kun liike pysähtyy.. Täytyy kysellä viisaampien neuvoja ongelman ratkaisuun :) Muuten seuraaminen oikeen mukavan oloista ja käännökset sujuu hyvin!! Kokeilin niin, että heitin narupallon parin metrin päähän meidän vasemmalle puolelle ja muutaman askeleen seuraamispätkiä. Alussa Ria yritti vaan pysähtyä seisomaan, oli ihan varma että tää on tää harjoitus :D Mutta kun vapautus käskyä ei kuulunut, se malttoi seurata ja tällöin istui suorassa!! Täytyy kokeilla toisella kerralla jollain vähän "huonommalla" palkalla eli ruualla :) Lelut on Rialle vielä liian kova paikka tuollaisessa ja yrittää keksiä helppoja tapoja päästä palkalle, ennen kuin tajuaa mistä hommassa on oikeasti kyse :D
Ainiin ja tuon kentän vieressä on siis lasten leikkipaikka, joka oli tällä kertaa täynnä kiljuvia lapsia. Kaksi lasta päätti juosta meitä päin!! Ria oli perusasennossa ja vaan vilkaisi, kun toinen lapsista juoksi parin metrin päästä meidän edestä ja toinen takaa!! Hienoa Ria, kun ei juoksevat lapset paljoa kiinnostanut :)

Mentiin treenin jälkeen käymään vielä rannassa uuden vesilelun kanssa. Riahan ui kuin vanha tekijä!! Kameralla tuli aika hämäriä kuvia.. Kerran koirat toivat lelun jopa yhdessä :)

Hieno kontakti!

Molempien jalkojen asennosta huomaa, että tässä on alkamassa täyskäännös

Taustalla häiriötä

Onnelliset uimamaisterit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti