maanantai 27. toukokuuta 2013

Hakutreeniä ja raunioita

Ollaan yritetty suht ahkerasti treenata hakujuttuja. Ilmaisuja treenaillaan ihan keskenäänkin, mulla on tapana lenkillä hypätä johonkin pusikon taakse Rian viipottaessa edellä. Ria juoksee heti luo ja aloittaa samantien kunnon haukun! :) Samaa ollaan tehty ihan sillä, että menen vaan mitään sanomatta kyykkyyn, haukku alkaa heti :) Ria osaa pitää hyvän etäisyyden maalimieheen ja on ihan itse keksinyt, että makuuasennossa on hyvä louskuttaa :)

Ria ilmaisee, maalimiehenä Katja

Hakumetsällä Ria uskaltaa jo irtaantua enemmän ja upota syvemmälle. Töitä vielä riittää, mutta tällä hetkellä menee hyvin :) Viimeksi treeneissä oli Rialle hieman liian vaikea tehtävä, mielenkiinto metsään irtoamiseen hiipui, vaikka kaikki ukot löytyi. Täytyy ensi kerralla tehdä hauska ja helppo treeni :)

Sunnuntaina suunnattiin Vantaalle, Korson raunioradalle treenaamaan. Mukava treenituokio ja loistavat nenänkäyttötreenit koirille! Ensimmäisellä kierroksella Rialle otettiin kaksi maalimiestä, yksi kerrallaan, mutta niin että maalimies oli jo valmiina piilossa. Raunioilla on niiiin kivaa :D Tykkään itsekin siitä enemmän, siellä näät koko ajan miten koira työskentelee ja reagoi hajuihin. Ja Ria oli hirmuisen pätevä :) Minä otin muista kuvia, Carita otti meistä omalla kamerallaan muutaman kuvan, kiitos! Toisella kierroksella Rialle oli kolme maalimiestä. Alkoi sopivasti sataa vettä, mutta hienosti Ria työskenteli sateesta huolimatta. 

Jaaha tuonneko pitäisi lähettää..

Ja eikun menoks!

Nastaa! :)

Luppakorva Ria palkkansa kanssa

Toiselta kierrokselta yksi kuva




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti