maanantai 28. lokakuuta 2013

Laiskureiden laiskuri

Hiljaiselon jälkeen voisin aloittaa kertomalla lyhyesti ensimmäisestä leiristä Rian kanssa ja lisäillä sieltä muutaman kuvan :)

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna oltiin Rian kanssa Pelastuskoirien leirillä Padasjoen Palotaruksessa. Majailimme pienessä mökissä ja olin erityisen ylpeä siitä, että Ria jäi mökkiin yksin ihan hiljaa eikä ollut tuhonnut mitään :D Ruokailut ja suihkut olivat rakennuksissa, joihin koiraa ei saanut ottaa mukaan.

Ria leirikämpässä

Ria pyytää retkikuppiinsa lisää murkinaa :)

Me harjoiteltiin Rian kanssa molempina päivinä partioimalla etsintää. Ensimmäisenä päivänä alueena oli noin kuusi hehtaaria ja siellä riittikin tarpomista :D Ria teki hommia ja oli erittäin helposti luettavissa, kouluttaja totesi että se kasvaa kymmenen senttiä kun saa hajun. Pää ja häntä nousivat :) Ria ei siellä kauas minusta irronnut, mutta näinpä ainakin kaiken mitä se tekee :)
Sunnuntaina tehtiin mökkikylä, eli rakenneltiin pitkin pihaa erilaisia umpipiiloja vierekkän ja vähän kauemmaksikin toisistaan. Koiralle erilainen tehtävä, sen tuli tarkentaa varmasti missä piiloista maalimiehet sijaitsevat. Ria yritti tunkea itsensä maalimiehen kanssa samaan piiloon :D

Ria olisi menossa jo

Ria ei epäröi nousta tutkimaan paikkoja

Sinne vaan! 

Ria vetää maalimiehen leluineen ulos piilosta :D

Maalimies löydetty ja pallo palkaksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti