perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulun odotusta ja pieniä siimahäntiä

Jaahas, päivittäminen "vähän" jäänyt.. Ria teki harvinaisen pitkät juoksut, tai niin mä luulin. Ne ekat oli jotkut valejuoksut, mitä lie vuotoa.. Nyt alkaa sitten vasta oikeat juoksut olla ohi! Eli jäänyt agilityt ja muu yhteinen tekeminen aika vähille. Itseksemme ollaan kuitenkin touhuttu, lähinnä tokojuttuja.
En tiedä vaikuttiko juoksut, mutta Ria oli välillä vähän turhan käyrttyinen muille koirille. Esimerkiksi kun Moona ja Melli oli meillä kylässä, Ria ärähti Mellille kun Melli kulki keittiön läpi.. Vahtiko sitten tiskipöydällä olevaa ruokakuppia vai mitä ihmettä. Ferollekin se on ruvennut välillä murisemaan jos Fero kulkee neidin mielestä väärästä paikasta. Ihme tiukkapipo. Onneks Fero ei lähde mukaan hömpötyksiin vaan kiertää aina kaukaa. Ulkona on mennyt hyvin, ei oo tullu kärhämöitä.

Talvikin on tullut :) Ja kohta jo joulu! Oon ensimmäistä kertaa nyt aaton töissä. Uusivuosikin menee taas töissä, saa nähdä mitä Ria tuumaa tällä kertaa raketeista :)
Ostettiin uusi kamerakin, ihan perus digikamera. Ei tarvi joka kerta ottaa isoa kameraa mukaan vaikkapa lenkille :) Hyviä kuvia tulee ainakin ei kovin liikkuvasta kohteesta.

Uudella kameralla otettu kuva söpöstä Riasta :)

Talviset tunnelmat

Joulu on taas, joulu on taas....


Tässä on tovi odoteltu, josko Helle rotta synnyttäisi. Vielä ei ole kuulunut eikä näkynyt mitään, oon välillä jo epäillyt että mahtaakohan se edes tiine olla :D Helle asustelee olohuoneen nurkassa dunassa, siellä se touhuilee omiaan ja syö :)

Meille muutti kyläilemään myös poikahiiri ja nyt olisi odotettavissa myös hiirivauvoja! Mukava päästä palluttelemaan pieniä siimahäntiä :)

Siinä ne tutustuu..

Pientä poikaa jopa vähän jännitti tuo tilanne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti